Return to Content

Drikke på festivalen

På matfestivalen kommer der bryggerier og destillerier med god drikke. Det blir øl, vin, brennevin. Her kan du kjøpe en smak av forskjellig drikke og utvide forståelsen og horisonten rundt produktene. Det vil også være en egen avdeling for sigarer.

Vi vil selge bonger til øl og brennevin.
1 bong koster 30 kroner og med dette kan du kjøpe og smake på 1 dl øl eller 1 cl brennevin. Ønsker du større øl eller drinker vil koste flere bonger. Vi har laget et eget ølglass for smaking i ølhallen. Dette kan du kjøpe sammen med bonger.

Øl hallen

Inne i Artilleriverkstedet er det fokus på håndbrygget øl med bryggerier og foredrag fra scenen. På kvelden blir det konserter med band.

Bryggerier


Horten mikrobryggeri

https://www.hortenmikrobryggeri.no/

Located in the centre of Horten. They serve a selection of burgers and locally brewed beers.

Horten Mikrobryggeri opened in 2015 and is located on storgata the main street in Horten. Since then, Horten Mikrobryggeri has been serving locally brewed beers and burgers.


Wettre bryggeri

https://wettrebryggeri.myshopify.com/

WETTRE BRYGGERI er et mikrobryggeri og destilleri på Søndre Vettre gård i Asker kommune. Bryggeriet
ble etablert 12.12.2012. I tillegg til egenproduksjon av øl, produserer vi spesialøl for bedrifter, hoteller og restauranter med egne etiketter, samt Gin akevitt og Whisky. Bryggeriet har også en egen pub (Kråka) som er åpen for publikum hver fredag.


Aasgaard gilde

https://aasgaardgilde.no/

Aasgaard Gilde har som formål å skape positive aktiviteter i Åsgårdstrand. Gildet består av flere enn 60 folkelige medlemmer. Alle har en andel i konseptet, som har resultert i både akevitt og øl. Andelen er den enkeltes bidrag til lokalsamfunnet, for alt overskudd går til tiltak for befolkningen i vår lille by.

Der kunstnere har satt farge på det unike Åsgårdstrandlyset, setter vi smaken på lyset med lokale urter og entusiasme.

Åsgårdstrand er en strandby, som gjenspeiles i både navn og utforming av våre produkter. Åsgårdstrand kommer fra navnet Aasgaard i den norrøne mytologien, verdens hovedsete. Gilde er en sosial sammensetting for festlige lag med lang historie i nordisk kultur. Derfor oppstod navnet Aasgaard Gilde.


Lomb bryggeri

https://lomb.no/

Lom bryggeri produserer øl under merkevara Lomb. Vi bryggjar lagerøl, som i størst mogleg grad skal ha lokal tilknytning enten det gjeld bruk av råvarer, historie eller geografi. Lom bryggeri har produksjonslokale i det som tidlegare var låven på driftsbygninga i Grjotheim i Lom.


Haandbryggeriet

https://haandbryggeriet.no/

The brewery has a wide selection ranging from classic and traditional beers to new and innovative brews and hybrid beer styles. Sometimes brewed with local and Nordic ingredients such as cherries, sea buckthorn, raspberries, and lingonberries. Haandbryggeriet has since 2005 also made high quality sours and barrel aged beers such as porters and Christmas beers.


Einer drinks

https://www.einerdrinks.com/

With 22 years’ worth of experience in the drinks trade in Norway and the U.K, we’ve developed a sophisticated palate and an eye for quality. Travelling the world in search of exciting new flavours and drinking experiences has given us a breadth of experience that enables us to spot undiscovered brands just crying out to be better known. Be it arcane microbrews or obscure but delicious local gin and whiskeys, Einer Drinks will always bring you something tantalizing, delicious and new. 

Following trends is easy. Setting them is harder. That is what we aim to do; to bring vitality to the market, to innovate and to educate. Many people see alcohol as a luxury, we see it as an intrinsic part of good living; as integral to the home as the food we put on the table and the hearth we gather around. 

We believe that fine beverages belong to the realms of the spirit and the soul. Einer Drinks is far more than just an importer, it is your portal to the higher realms of drinking consciousness. Let Einer Drinks be your guide – come with us on the journey.


Lervig

https://lervig.no/

LERVIG is an independently owned and operated craft brewery located in Stavanger, Norway. We produce a wide range of beers from easy drinking pilsners and pale ales to bold and complex barrel-aged stouts, barley wines, and sours.

Our goal is to brew the best beers in the world and to do that we stick to our beliefs and brew the beers that we love to drink ourselves. We pride ourselves as a brewery that never sacrifices quality for economics and we’re constantly working outside of our comfort zone. We love to travel the globe and be inspired by tasting new things and collaborating with world-class brewers. We’re a brewery that isn’t afraid to offer easy drinking everyday beers, nor to take time to brew massive barrel-aged stouts and complex mixed-fermented sours. We do all this, and we do it to the best of our abilities.


Ringnes

Ringnes AS

Ringnes er Norges ledende merkevareselskap innen drikkevarer. Vi startet med ølbrygging i 1877 og har siden den gang utviklet både oss og drikkevaremarkedet betydelig, alltid med fokus på kvalitet og innovasjon.

Drikkevarene vi produserer er kjernen i virksomheten vår, og 900 medarbeidere jobber hver dag for å kunne tilby norske forbrukere de beste drikkealternativene til alle anledninger.

Det har gitt forbrukerne et utvalg øl av beste kvalitet, velsmakende mineralvann fra Farris, tørsteslukkende kildevann fra Imsdal, sprudlende brus og cider av beste kvalitet.

20 års område

Bak ubåten har vi satt av et 20 års område med cocktailbar, vi har brennevins utstillere som selger og snakker om trender og smaker. Vi har eget sigarområdet hvor vi hvert år får inn leverandører til å snakke om sigarer.

Brennevin

Aasgard Gilde
Det norske brenneri
Edle Dråper Import: Bentley B13 ROM & GIN
Cadus import Spesialister på Whisky
Bache-Gabrielsen
Nesodden Akevittens Venner
Øvre Buskerud Fjellvitt

Sigarer

Solhøy Frukt & Tobakk stiller med et rikt utvalg av sigarer og historier.
Det arrangeres sigarkurs med Mark Heipmann fra Bentley Cigars, her får du også være med på norgespremiere på Bentley B13 ROM & GIN. Bestill billetter her