Return to Content

UT I NATUREN

Naturen har mye å by på og vi bør bruke den mer. Om det er sanking, tur, jakt, fiske, finne roen, eller dra på telttur med familie og venner. I den anledning har vi laget et område som ligger bak laberatoriegården. Her håper vi man kan finne inspirasjon og at det kanskje blir første skrittet ut i naturen.

DNT Horten
Her får man gode tips til tur, et eksempel på teltplass, stormkjøkken, lage latrine osv. Slapp av i hengekøya eller smak en vaffel laget over bålet.

Horten Natursenter
Hva rører seg i Borrevannet? Natursenteret stiller med akvarium med fisk og bunndyr og har med mikroskop så man kan se de aller minste organisene også.

Borre Jeger og Fiskerlag
Her vil det være mulig å skyte med luftgevær og lære litt om jakt, eller hva med å sette agn og lære noen triks om hvordan du kan få fisk på kroken.

BUA på Meierigården er et fantastisk tilbud til Hortens befolkning, og de kommer på Horten Matfestival for å vise mye av det de har som kan lånes ut. Dette er et tilbud for de som ikke selv har råd til innkjøp eller ønsker å teste ut en aktivitet før man går til innkjøp.