Return to Content

BARNAS TORG

Vi døper om garasjetorget til barnastorg under matfestivalen. Her skal barn og voksene lære om mat, ernæring og bærekraft på en morsom måte.

Kreativt matkurs med Pia Torchio
Pia Torchio fra Horten kommune holder kreativt matkurs for barn og fortsatte. Her vil dere lage god og næringsrikt mat. Kurset er gratis, men man må bestill en egen billett her. En billett gjelder for en familie, en familie er 1 voksen og inntil 2 barn. Kurset varer 1 time og det er plass til 10 familier per kurs. 

Biblioteket
Biblioteket stiller med lesetelt og lekekjøkken for de aller minste.

Smaksteltet
Her skal man prøvesmake med bind for øynene. Det blir også mulig å vinne Barnas Torg sitt smaksdiplom hvis man tør å spise 5 ting man vanligvis ikke ville smakt på.

Kretsløpet
I dette teltet setter vi opp en kompost med luke så barna kan se inn, og ved siden av blir det en pall med matjord og gulerøtter. Disse kan barna plukke, skrelle, kutte opp og bli med på å lage grønnsaksuppe som de får smake. Skallet går til kraft og stilken tilbake i komposten. Det blir også insekts hotell, muligheter for å så frø, og blomster man kan spise.

Cupcakes
Pynt og spis cupcakes

Farger i sand
Kreativt verksted med farger, lim og sand.

Ansiktsmaling
Det kommer to klovner som lager ansikstmaling
Lag matbudsjett eller spar smart med DNB.

Underholdning
Det blir egen barnescene hvor teatergruppa Masken stiller med karakterene Nora Grønn og Pelle Plast mellom underholdningen. Vi får besøk av Paw Patrol, Bare Egil og Aslaugs enda mere superpopulære barneshow, La Salle De Danse, Swing It The Dixieband, Verzitale og mye mer.
SE HELE PROGRAMMET HER